European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


eGovernment služby Dátového centra obcí a miest

Dataset Profile

Odm ID
b2f917e0-eac7-4d57-b133-d1788e211247
Title
eGovernment služby Dátového centra obcí a miest
Notes
Zostava poskytuje zoznam eGovernment služieb Dátového centra obcí a miest, fázu životného cyklu, garanta, rozvojový projekt, úroveň elektronizácie, úroveň autentifikácie, notifikácia o priebehu konania a vyžadovanie platby, ktoré sú zadefinované v Centrálnom metainformačnom systéme verejnej správy.
eGovernment službou sa eviduje proces komunikácie občana alebo podnikateľa s inštitúciou verejnej správy, ktorý je v jej kompetencii na základe príslušnej legislatívy. eGov služba je množina služieb IS, ktorými sa v konkrétnej životnej situácii občana alebo podnikateľa realizuje v elektronickom prostredí výkon verejnej správy voči občanovi alebo podnikateľovi. V MetaIS sa eviduje ako súbor služieb IS, a to vstupnej služby IS, výstupnej služby IS a služieb, ktorými IS zabezpečuje informáciu alebo údaj potrebný ku konaniu prostredníctvom iného IS (G2G). Atribúty eGovernment služieb eviduje a aktualizuje združenie DataCentrum elektronizácie územnej samosprávy Slovenska.
Podrobnejšie informácie o obsahu centrálneho metainformačného systému verejnej správy poskytuje Príručka na konfiguráciu prostredia a používanie centrálneho metainformačného systému verejnej správy č. MF/011558/2013-172 dostupná na http://www.informatizacia.sk/obsah--ucel-a-prirucky-metais/16146s.
Author
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-21 19:47:09
Tags
Date Released
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Ministerstvo financií SR
Country
State
Platform
ckan
Language
sk
Version
(not set)