European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Silta (Tierekisterin tietolaji 261)

Dataset Profile

Odm ID
ea239d9d-d6f8-44d7-bf7a-7ccbce8e3eb9
Title
Silta (Tierekisterin tietolaji 261)
Notes
Tierekisteriin otetaan kaikki sillat, joiden ylitse yleiset tiet kulkevat.
Myös ns. putkisillat rekisteröidään ellei kyseessä ole vesistöön liittyvä, halkaisijaltaan alle 2-metrinen rumpu. Mikäli silta ylittää tien, huomioidaan se ko. tien kannalta ainoastaan tietolajilla alikulkupaikka (Tierekisterin TL 262). Maantien suuntaisn kevyen liikenteen väylän sillat rekisteröidään ko. väylälle.

Sillan tieosoite määrätään kullakin ajoradalla inventointisuunnassa ensimmäisen ja tien leveyssuunnassa uloimmaisen ukkopilarin kohdalta. Mikäli ukkopilaria ei ole, kuvitellaan sellainen kannen alkuun (liikuntasauma tms.). Risteyssilloilla osoite määräytyy risteävien teiden keskilinjojen mukaan. Sillan ollessa ELYjen rajalla silta merkitään vain sillasta vastaavan ELYjen rekisteriin.

Sillan perustiedot päivittyvät tietolajille siltarekisteristä automaattisesti sen jälkeen kun silta on ensimmäisen kerran lisätty tierekisteriin ja kytketty siltarekisteriin siellä olevalla sovelluksella.
HUOM Jos tästä huolimatta jotain sillan tiedoista on pakko tierekisterissä muuttaa, on tämä tehtävä "korjaamalla" eikä missään tapauksessa niin, että vanha rivi poistetaan ja lisätään uusi silta (tällöin kytkentä purkautuisi).
Author
Liikennevirasto
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-29 03:04:07
Tags
Date Released
2015-01-01T00:00:00
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Liikennevirasto
Country
State
Platform
ckan
Language
Version
(not set)