European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Vantaalaisten kirjastoasiakkaiden lainat

Dataset Profile

Odm ID
4412dc11-867d-41a7-b844-050c1ec84fc7
Title
Vantaalaisten kirjastoasiakkaiden lainat
Notes
Vantaalaisten kirjastoasiakkaiden lainat sisältää kaksi tiedostoa. Lainausasiakkaat taulukko sisältää vantaalaisten kirjastojen lainat satunnaisesti valitun 35 peräkkäisen päivän ajalta vuodelta 2015. Taulukossa on seuraavat tiedot lainaajasta: sukupuoli, syntymävuosi, asuinpaikan postinumero ja asiointikieli kirjastojärjestelmässä. Lisäksi taulukossa on asiakkaan lainaamien teosten määrä 35 päivän aikana. Asiakkaan lainoista löytyvät seuraavat tiedot: kirjalainojen määrä, kaunokirjojen määrä, tietokirjojen määrä, suomalaisten kirjojen määrä, ei-suomalaisten kirjojen määrä ja ei-kirjalainojen määrä.

Lainatut teokset taulukko sisältää vantaalaisten asiakkaiden lainaamat teokset satunnaisesti valitun 35 peräkkäisen päivän ajalta vuodelta 2015. Lainatuista teoksista on mainittu tekijä, nimeke, kieli ja asiasanat. Lisäksi taulukossa on lainaajan sukupuoli ja ikäryhmä.

Nämä kaksi tiedostoa ovat erilliset. Rivit näiden välillä on sotkettu, joten asiakastiedon perusteella ei pysty päättelemään, mitä teoksia asiakas on lainannut. Lisäksi lainatut teokset tiedostossa rivit on sotkettu keskenään siten, että siitä ei pysty päättelemään, mitä muita teoksia sama lainaaja on lainannut.
Author
Vantaan kaupungin kirjasto- ja tietopalvelut
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-26 12:37:08
Tags
Date Released
2015-05-22T00:00:00
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Vantaan sivistystoimen toimiala / kirjasto- ja tietopalvelut
Country
State
Platform
ckan
Language
fi
Version
(not set)