European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Helsingin kaupungin virastojen ja liikelaitosten puhelinnumerot

Dataset Profile

Odm ID
d89a6781-9c9c-4384-ab1e-dd2f6531336b
Title
Helsingin kaupungin virastojen ja liikelaitosten puhelinnumerot
Notes
numerot.hel.fi-palvelu tarjoaa Internet-käyttöliittymän Helsingin kaupungin virastojen ja liikelaitosten puhelinnumeroiden selailuun ja hakuun. Palvelu pohjautuu kaupungin puhelinvälitysjärjestelmästä poimittuihin tietoihin. Palvelua voi käyttää paitsi tavallisen web- eli HTML-rajapinnan, myös XML-rajapinnan kautta. Molemmat rajapinnat ovat julkisia ja kaikkien käytettävissä.

Web-sivujen http://numerot.hel.fi/ kautta voi selailla ja hakea numeroita koko luettelosta. Tietyn organisaatioyksikön tai henkilön numerotietoihin voi linkittää suoraan muilta sivuilta. Palvelua käyttävä hakulomake, joka rajaa haun haluttuun organisaatioyksikköön, on helppo lisätä mille tahansa web-sivulle.

Puhelinnumerot voi ladata palvelusta suoraan tietokoneen tai älypuhelimen osoitekirjaan vCard-käyntikorttina, mikäli laite tukee vCard-muotoa. Myös näihin vCard-käyntikortteihin voi tehdä linkkejä ulkopuolelta.

XML-rajapinnan kautta on mahdollista käyttää kaikkia samoja toimintoja kuin HTML-rajapinnankin kautta. Kyselyt tehdään samalla tavoin HTTP GET -protokollalla ja vastaukset ovat palvelun oman DTD-määrittelyn mukaista XML-muotoa.
Author
Palmia
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-26 11:51:41
Tags
Date Released
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Palmia
Country
State
Platform
ckan
Language
fi
Version
(not set)