European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Espoo.fi-verkkopalvelun avoin rajapinta

Dataset Profile

Odm ID
1ceff704-d8da-4702-b857-eb1f4ca1107e
Title
Espoo.fi-verkkopalvelun avoin rajapinta
Notes
Espoon kaupungin julkaisujärjestelmään toteutetun avoimen rest-rajapinnan kautta voi hakea Espoo.fi-sivustolta uutisia, tapahtumia, hankkeita, sähköisiä palveluita, kuulutuksia ja perussisältödokumentteja.

Rajapinta noudattaa oData-määritystä. Dataa voi hakea espoo.fi-sivuilta joko koko sivustosta, tietystä navigointitasosta tai jollain sivuston luokittelulla. Rajapinta kattaa kaikki kolme espoo.fi-sivuston kieliversiota (suomi, ruotsi, englanti). Hakua voidaan rajoittaa sisältötyypillä. Hakuparametrit on kuvattu tarkemmin "ulkoinen linkki" -kohdassa olevassa pdf-tiedostossa.

Rajapintojen antama data on oletuksena Atom-formatoitua xml:ää. Datan saa ulos myös JSON- (parametrilla $format=json) ja JSONP-muodoissa (parametrilla $callback=funktionnimi). Aineiston merkistö on utf-8.

Rajapinta palauttaa sisältöjen perustiedot. Kaikille erityyppisille sisällöille palautetaan aina samat tiedot. Tapahtumalle löytyy kuitenkin arvot tietoihin EventStartDate ja EventEndDate, jotka muilla sisältötyypeillä ovat aina tyhjät.
Author
Espoon konserniesikunnan viestintä
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-26 11:47:09
Tags
Date Released
2014-03-13T00:00:00
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Espoon kaupunginjohtajan toimiala / konserniesikunta
Country
State
Platform
ckan
Language
fi
Version
(not set)