European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Espoon kaupungin ostot

Dataset Profile

Odm ID
5b7883ba-2bb3-430a-a59e-33665208bf7a
Title
Espoon kaupungin ostot
Notes
Aineisto sisältää Espoon kaupungin palvelujen, aineiden, tarvikkeiden ja tavaroiden ostot sekä maksetut vuokrat ja muut kulut vuodesta 2012 alkaen. Aineistossa on mukana Espoon kaupungin tulosyksiköiden, kustannuspaikkojen, liikelaitosten ja rahastojen ostolaskutiedot. Tiedot on poimittu kaupungin kirjanpitojärjestelmästä laskurivitasolla ja aineistoa on täydennetty mm. organisaation ja tiliryhmien nimitiedoilla.

Aineisto sisältää seuraavat saraketiedot: kaupunki (vakiotieto), tulosyksikkö ja kustannuspaikka nimettyinä, kirjauspäivä, laskunumero, tiliryhmä, tilinumero, tilin nimi, toimittajan nimi, toimittajan Y-tunnus, laskun loppusumma euroina ja mahdollinen tilausnumero. Summat esitetään yleensä ilman arvonlisäveroa. Aineisto ei sisällä ostoja yksityishenkilöiltä tai toiminimiltä eikä yksityishenkilöille maksettuja avustuksia tms. henkilötietosuojan piiriin kuuluvaa dataa.

Tietoja on luokiteltu aineiston käytön helpottamiseksi. Tilit on luokiteltu tiliryhmän mukaan seuraavasti: palveluiden ostot; aineet, tarvikkeet ja tavarat; vuokrat; muut kulut; aktivoidut menot ja käyttöomaisuuden ostot. Luokittelujen avulla aineistosta voi tarkastella ostoja esimerkiksi toimittajittain ja tilitasolla.

Tulosyksikkö-sarakkeessa on kaupungin tulosyksikkötieto tai tehtäväaluetieto peruskaupungin investointien osalta (esimerkiksi 911 Yleishallinto ja 941 Liikenneväylät).

Aineisto päivitetään vuosittain aina tilinpäätöksen valmistumisen jälkeen.

Lisätiedot: eOstolaskut@espoo.fi
Author
Espoon kaupungin palveluliiketoimi / Espoo talouspalvelut
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-26 11:47:36
Tags
Date Released
2015-03-16T00:00:00
Date Updated
2015-12-05T00:00:00
Update Frequency
Organisation
Espoon kaupungin palveluliiketoimi / Espoo talouspalvelut
Country
State
Platform
ckan
Language
fi
Version
(not set)