European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Ažurirani popis tijela javne vlasti

Dataset Profile

Odm ID
1f328f43-71e2-4466-9c1a-368242ae3adf
Title
Ažurirani popis tijela javne vlasti
Notes
Uslijed potrebe da se na jednom mjestu nađu podaci o tijelima javne vlasti koji su obveznici Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13) kao i registar službenika za informiranje kojeg Povjerenik za informiranje vodi sukladno odredbi članka 13. navedenog Zakona, Povjerenica za informiranje objavljuje popis tijela javne vlasti.

Popis tijela javne vlasti izrađen je uz financijsku potporu Britanskog veleposlanstva, a temeljem prikupljanja i povezivanja podataka iz različitih baza te dostavljenih odluka o službenicima za informiranje.

Popis sadrži nazive i adrese tijela javne vlasti, kao i njihove Internet stranice i kontakt, kao i podatke o službenicima za informiranje. Popis je instruktivan te ne isključuje postojanje drugih tijela javne vlasti kao obveznika prava na pristup informacijama te omogućava redovitu promjenu podataka.

Ažurirani popis sa stanjem na dan 1. srpnja 2015. sadrži podatke o 5757 tijela i podatke o 4353 službenika za informiranje.

Pozivamo tijela javne vlasti da Povjerenici za informiranje dostave odluku o imenovanju službenika za informiranje te eventualne ispravke i dopune podataka putem elektroničke pošte ppi@pristupinfo.hr

Ukoliko određena tijela koja se ne nalaze na popisu smatraju da su obveznici primjene Zakona o pravu na pristup informacijama molimo da obavijest zajedno s pripadajućim podacima prema kolonama u tablici dostave Povjerenici za informiranje putem elektroničke pošte ppi@pristupinfo.hr
Author
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-26 17:58:43
Tags
Date Released
Date Updated
Update Frequency
other
Organisation
Povjerenik za informiranje
Country
State
Platform
ckan
Language
hu
Version
(not set)