European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Brugerundersøgelse i Borgerservice og Biblioteker 2012

Dataset Profile

Odm ID
6e82fa8d-69e7-475a-8f8a-0452dcc90078
Title
Brugerundersøgelse i Borgerservice og Biblioteker 2012
Notes
Fra 2012 foretages hvert andet år en stor omnibusundersøgelse af eksternt analyseinstitut for Borgerservice og Biblioteker. Undersøgelsen omfatter spørgsmål til de fysiske besøgende samt af telefonopkald til Borgerbetjeningen.

Metode: Omnibusundersøgelsen foretages af eksternt analyseinstitut, der ringer rundt til repræsentativt udvalg af aarhusianske befolkning, men Borgerservice og Biblioteker formulerer spørgsmål og analyserer.

Undersøgelse af fysisk besøgende =Borgerservice og Biblioteker formulerer spørgsmål, analyserer samt ansætter studentermedhjælpere til at indsamle data. Data indsamles ved, at studentermedhjælperne står på bibliotekerne og i Borgerservice med tablets. De stiller så spørgsmålene og skriver ned/afkrydser for brugerne. Studentermedhjælperne stod i 2 uger (uge 42-43 i 2012) på de 5 største biblioteker i Aarhus Kommune og indtastede svar

Web-undersøgelser bliver inddaget senere = pop-up spørgeskema kommer op i givne perioder ved besøg på hjemmesiderne (www.aarhus.dk og www.aakb.dk). Borgerservice og Biblioteker formulerer spørgsmål og analyserer. Borgerservice og Biblioteker er ved at få lavet undersøgelsen, så den også kan besvares på smartphones og tablets.
Author
Aarhus Kommune, Kultur og Borgerservice
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-09-24 03:08:28
Tags
Date Released
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Aarhus Kommune
Country
State
Platform
ckan
Language
da
Version
(not set)