European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


GYEMSZI adattár Tételes Egészségügyi Adatok ( Hungarian Health insurance data )

Dataset Profile

Odm ID
49ff2955-d7af-4e4b-a1a8-d50d1ca806bd
Título
GYEMSZI adattár Tételes Egészségügyi Adatok ( Hungarian Health insurance data )
Notas
( Hungarian Health insurance data )
"A GYEMSZI adattárának tételes részében egy olyan adatbázisból kérdezhet le statisztikai adatokat, amelyeket a közfinanszírozású egészségügyi szolgáltatók jogszabályi előírás alapján jelentenek. Ezeknek az adatoknak az elsődleges gyűjtését és feldolgozását az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) végzi. Az adatokat az OEP a 76/2004 sz. ESZCSM rendelet alapján, személyazonosításra alkalmatlan módon adja át a GYEMSZI-nek.

Adattárunk fejlesztés alatt áll, és egyelőre az éles próbaüzem szakaszánál tartunk, hiszen az OEP is csak szakaszoltan tudja teljesíteni adatátadási kötelezettségét. Munkatársaink mindent elkövetnek azért, hogy felhasználóink már ebben a szakaszban is elégedettek legyenek, azonban az esetleges zavarok miatt elnézést kérünk. Kérjük azt is, hogy a kapott adatokat körültekintően - esetleg más adatforrásokkal összehasonlítva használják fel, és jelezzenek nekünk vissza minden esetleges problémát.

A baloldalon található struktúrában választhat finanszírozási kasszát. Ebben az esetben a finanszírozási kasszához létrehozott indikátorok rövid, összefoglaló leírását olvashatja el."

Autor
gyemszi.hu
Email de Autor
Url del catálogo
Url del conjunto de datos
Metadatos actualizados
2015-09-23 10:10:34
Etiquetas
Fecha de creación
Fecha de actualización
Frecuencia de actualización
Organización
País
Estado
Plataforma
ckan
Lenguage
hu
Versión
(no definido)