European
Data Catalogues
Dataset

CKAN

Sub menu


Grondmechanische kaart 22.1.6 Gent-Sint-Pieters, Plaat V: Dikte van het Paniseliaan zand-kleikomplex en kleikomplex

Dataset Profile

Odm ID
3fc175a6-9d40-42b5-9392-0df14a670a1d
Title
Grondmechanische kaart 22.1.6 Gent-Sint-Pieters, Plaat V: Dikte van het Paniseliaan zand-kleikomplex en kleikomplex
Notes
De grondmechanische kaarten werden opgesteld door het Centrum voor Grondmechanische Kartering van Universiteit Gent en de Werkgroep of Kommissie voor Grondmechanische Kartering (verschillende auteurs) en uitgegeven onder auspiciƫn van het Rijksinstituut voor Grondmechanica.

Quote uit de verklarende teksten bij de grondmechanische kaarten: "De grondmechanische kaarten beantwoorden aan een behoefte naar een samenvattende weergave van die komponenten van het geologisch milieu die een rol spelen bij het bodemgebruik en een invloed uitoefenen op het ontwerp, de bouw en het onderhoud van bouwwerken. Aan de verstrekte gegevens mag echter geen absolute nauwkeurigheid worden toegekend omwille van de interpolaties die bij het opstellen ervan werden gemaakt. De kaarten geven inlichtingen over de algemene geologische en grondmechanische gesteldheid van de ondergrond zoals ze afgeleid kan worden uit de ten tijde van de kartering beschikbare proeven. Het zijn dus enkel richtinggevende documenten en de auteurs kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijke toepassingen ervan. De grondmechanische kaarten kunnen de gebruiker in geen geval vrijstellen van het verrichten van aanvullende proeven in functie van welomschreven projecten."

De Grondmechanische kaart 22.1.6 Gent-Sint-Pieters, Plaat V: Dikte van het Paniseliaan zand-kleikomplex en kleikomplex, schaal 1:5000.
Verklarende tekst Grondmechanische kaart 22.1.6 Gent-Sint-Pieters (Ph. Van Burm en J. Maertens onder leiding van E. De Beer, W. De Breuck, G. De Moor en R. Tavernier).
Author
MOW - Afdeling Geotechniek
Author Email
Catalogue Url
Dataset Url
Metadata Updated
2015-07-24 22:59:09
Tags
Date Released
Date Updated
Update Frequency
Organisation
Geopunt
Country
State
Platform
ckan
Language
nl
Version
(not set)