European
Data Catalogues Profile

HTML

Filter by


Organisation


Filter by selecting one or more organisation(s)
 

Category


Filter by selecting one or more category(s)
 

Licence


Filter by selecting one or more licence(s)
 
dadesobertesgencatcat

Showing 1-10 of 1362 items.

List of UNIQUE datasets harvested for this catalogue

#ActionsTitleLicenceOrganisationTagsCategory
1Centres dimmersió autoritzatsAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
2La salut de la A a la ZAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
3Cartografia de Catalunya (serveis WMS vector). Base de seccions censalsCondicions dús de lICGC: Llegiu les condicions dús de la informació geogràfica de lInstitut Cartogràfic de Catalunya.
4Estadístiques daccés als webs vinculats amb el portal de transparènciaAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
5Calendari de vacunes sistemàtiquesAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
6Sistema dinformació geogràfica de parcel·les agrícoles (SIGPAC) de la comarca del Vallès Oriental 2015Autorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
7Sistema dinformació geogràfica de parcel·les agrícoles (SIGPAC) de la comarca de lAlt Empordà 2015Autorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
8Agenda cultural de la comarca de lAlta RibagorçaAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
9Banc de dades electorals: resultats de les eleccions al Parlament Europeu 1987 a CatalunyaAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).
10Agenda cultural de CatalunyaAutorització dacord Llei 37/2007: Sense llicència associada: sense cap mena de restricció més enllà de les condicions bàsiques establertes en larticle 8 de la Llei 37/2007 sobre reutilització de la informació del sector públic (citació de la font, no alteració ni desnaturalització de la informació i especificació de la data dúltima actualització).

List of DUPLICATED datasets harvested for this catalogue

#ActionsTitleLicenceOrganisationTagsCategory
No results found.